Wie ben ik

Ik ben Sabina Ernst, 43 jaar, getrouwd en al ruim 20 jaar samen met Michiel. Samen met onze zoon en dochter wonen we aan de rand
van Hoofddorp.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in anderen en heb een groot empathisch vermogen. In mijn tienerjaren had ik een lage eigenwaarde en was ik continu bezig anderen te helpen en hen een goed gevoel te geven. Anderen gelukkig maken gaf mij voldoening, energie en een positief gevoel. Ik stelde alleen geen grenzen aan mijn hulp en dit leidde tot een burn-out.

Dit was voor mij het startpunt van mijn persoonlijke ontwikkeling en gaandeweg heb ik geleerd grenzen te stellen aan mijn hulp aan anderen. Ik leerde echt te luisteren naar mijzelf en dat de signalen van mijn lichaam en geest (zoals hoofdpijn, buikpijn, spanningen, een naar of vaag gevoel) moeilijk zijn maar vooral heel belangrijk.

We krijgen genoeg signalen vanuit onszelf maar negeren deze, bewust of onbewust. Dat doen we  omdat we niet weten hoe we moeten luisteren naar de signalen, wat ze precies zeggen en hoe we ermee om kunnen gaan. Ik ontdekte door wel naar mijn signalen te luisteren en er dieper op in te gaan, mijn grenzen en mijn krachten. En ik kwam erachter wie ik ECHT ben. Mijn eigenwaarde groeide en ik leerde anderen te helpen binnen mijn grenzen. Dit zorgde er ook voor dat ik mijn droom om coach te worden wist te realiseren.

Ik heb gewerkt als HR-manager bij een commerciële organisatie en daar de groei van klein bedrijf tot een grote internationale organisatie meegemaakt en alle veranderingen die daarmee gepaard gingen. Ik kan mij zowel privé als zakelijk goed verplaatsen in jouw situatie, mij inleven in de uitdagingen waar je voor staat en je helpen het maximale uit jezelf te halen. Vanuit jouwzelf, vanuit jouw innerlijke kracht.

Weten wie je echt bent, waar je pijn zit, waar je grenzen liggen en waar je kracht zit en dit accepteren biedt zo veel rust en balans, kansen en energie. Dat geeft je een energieker, gelukkiger, gezonder en een kwalitatief beter leven. Dat gun ik iedereen!

Ik help je, op een intuïtieve, nuchtere en doelgerichte manier de beste versie van jezelf naar boven te halen.  Weten wie je echt bent en jezelf volledig accepteren is het grootste cadeau aan jezelf!
En ik wil je helpen dit bij jezelf te ontdekken.

Ben je er klaar voor om jezelf een groot cadeau te geven?

Neem dan contact met me op!