Deep Dive – Verbinding maken met jezelf

Wil jij jezelf en jouw behoeftes beter leren kennen en weten hoe je rust, kracht en antwoorden binnen in jezelf kunt opzoeken?


Ben jij die persoon die het moeilijk vindt om rust te vinden en de beste beslissingen voor zichzelf te nemen door onzekere gedachtes, zoals twijfel en angst, en je wilt dolgraag rust en kracht vinden door contact met jouw intuïtie te maken? Maar merk je dat:

  • Door constante twijfel en angst de meningen van anderen belangrijker voor je zijn geworden en zoek je bevestiging en oplossingen buiten jezelf. Je weet niet meer wat jij wilt, wat jij leuk vindt en wat goed is voor jou. Bijvoorbeeld welke baan het best bij je past en of je wel of niet een vriendschap moet doorzetten. Daardoor blijf je zoeken en ervaar je geen rust en heb je weinig energie.
  • Je overdag druk en onrustig bent en het liefste afleiding zoekt om die onrust niet te voelen. Stil zitten is voor jou geen optie, dan heb je altijd het gevoel dat je iets moet doen, hetzij de was, stofzuigen of boodschappen.
    Je ’s nachts slecht slaapt door onrust in jouw lichaam en hoofd, je bent altijd met to-do’s in je hoofd bezig voor je huishouden en werk en doordat je slecht slaapt merk je dat je energieniveau en weerstand laag zijn. Je bent veel moe en snel geprikkeld. Daardoor beleef je geen plezier meer in de dingen die je onderneemt en dat ben je zat.

  • Je vast zit in de keuzes die je eerder hebt gemaakt en die je al een tijd geen plezier, voldoening en energie meer geven. Het werk dat je doet of het leven dat je leidt jou meer en meer tegen staat, waardoor je vaker geïrriteerd en overprikkelt raakt. En dat wil je niet meer.

  • Als je probeert keuzes te maken jij in de war raakt en voel je twijfel of angst omhoog komen. En dit kan zelfs voorkomen bij keuzes, zoals wat je in de avond gaat eten, waar je naar op vakantie wil of hoe je het best met een conflict situatie op je werk omgaat. Twijfel is jou niet vreemd. Hoe fijn zou het zijn als je makkelijker contact met jezelf kunt leggen, die jou beter in staat stelt om beslissingen te nemen, die het beste voor jou zijn.

  • De behoeftes van anderen zwaarder wegen dan jouw eigen behoeftes. Waardoor jij jezelf makkelijk wegcijfert, jij bij anderen je anders voor doet, omdat jij jezelf niet durft te zijn of niet meer weet wie jij echt bent. Maar wat kost dat veel energie en jij wilt je juist energiek voelen.

Jij wilt dolgraag je rustig, energiek en krachtig voelen en weer kunnen genieten. Je wilt graag kunnen vertrouwen op en vertrouwen hebben in jezelf. En dat is mogelijk!

  • Je wilt stoppen met aan jezelf twijfelen en de mening van anderen minder belangrijk laten zijn, zodat jouw gevoel juist leidend wordt in jouw beslissingen en keuzes.

  • Jij wilt weten welke belangrijke vragen jij jezelf kunt stellen om er achter te komen wat jij graag wilt en wat jij nodig hebt. Waardoor jij in staat bent om krachtige keuzes te maken, die het beste voor jou zijn en jou veel meer energie, rust, kracht en vreugde geven.

  • Je wilt vaker de tijd voor jezelf nemen om rust en stilte op te zoeken, zodat jij jezelf beter kan horen en meer mentale rust en tegelijkertijd innerlijke kracht gaat ervaren. 

  • Je wilt in staat zijn contact met jezelf te maken om jezelf beter te leren kennen, waardoor je weet wie je bent en weet hoe jij overal jezelf kunt zijn. Zo kun je meer genieten van de goede en mooie dingen die op jouw pad komen.

  • Je wilt beter en vaker naar jouw gevoel en instinct luisteren, vertrouwen op jouw eigen antwoorden binnenin jezelf. Je wilt innerlijke rust voelen zonder afleiding of bevestiging van anderen daarbij nodig te hebben om die rust te ervaren. Je wilt de kracht en vertrouwen in jezelf voelen!

Wil jij jezelf beter leren kennen en vaker in jouw kracht staan?


Verbinding maken met andere mensen krijgen we van jongs af aan met de paplepel ingegoten en doen we dagelijks zonder er te veel bij na te denken. Maar verbinding maken met jezelf is iets wat niet veel mensen regelmatig doen. Als we een beslissing en/of keuze moeten maken gaan we in eerste instantie informatie inwinnen, vervolgens vragen wij aan mensen in onze omgeving wat zij het beste vinden voor jou, om daarna een keuze voor jezelf te gaan maken. Dat is dan rationeel een beslissing nemen, oftewel met je hoofd. Maar je hebt ook te maken met jouw gevoel die hele andere signalen kan afgeven, waardoor er twijfel, zorg of angst bij jezelf ontstaat.

Nu kunnen we door onze eigen gedachten, de mening van anderen of gebeurtenissen in ons leven, het gevoel hebben dat we in een storm zitten. Een intense storm, die je heen en weer slingert en onrustig maakt, waardoor je niet meer weet wat jij wilt of nodig hebt en dat is een lastige situatie.

In de natuur is een intense storm een tornado. Nu zit midden in deze heftige wervelwind het oog van de tornado en daar is het wind stil, daar is het rustig en kalm. Zo werkt dat ook bij onszelf.
We brengen ongeveer 95% van onze tijd door in ons hoofd en 75% daarvan zijn negatieve gedachten, zoals twijfel, angst of onzekerheid. Dat weleens kan aanvoelen als een wervelwind.
Echter achter die negatieve gedachten, zorgen en onrust is het windstil binnenin onszelf. Daar is rust, zit jouw kracht, intuïtie en vind je de antwoorden op jouw vragen.

Binnenin jou zit ruimte om jezelf beter te horen, jezelf beter te leren kennen, te groeien en kun jij echt jezelf zijn.
Door contact met jezelf te maken in rust en stilte leer je jezelf beter kennen en leer je hoe jij jezelf kunt zijn waar jij ook bent. Door vaker naar jouw gevoel en instinct te luisteren ga jij vaker keuzes maken, die het beste voor jou zijn.

Ook zal het je helpen minder vaak over je grenzen te gaan of jezelf weg te cijferen, één van de oorzaken van een burn-out. Gebrek aan vertrouwen, heeft een grote impact op vele vlakken maar met name op de kwaliteit van jouw leven. Weten wie je echt bent, waar je pijn zit, waar je grenzen liggen, waar je kracht zit en dit te durven accepteren levert veel vertrouwen, rust, balans, kansen én energie op. Dat geeft je een energieker, gelukkiger, gezonder en een kwalitatief beter leven.

Voor mij is, weten wie jij echt bent en jezelf volledig kunnen accepteren het grootste cadeau aan jezelf!
Op een intuïtieve, nuchtere en doelgerichte manier ik wil je graag helpen verbinding te maken met jezelf. Want als je dat kunt, wordt het leven een stuk lichter!

Benieuwd hoe ik jou kan helpen om een verbinding met jezelf te maken?

Dat jij wilt weten hoe je jezelf beter kunt horen en beter kunt leren kennen, laat zien dat jij er klaar voor bent om contact met jezelf te gaan maken. En daarmee een energieker, gezonder en gelukkiger leven te gaan leiden. Hoe zit de Deep Dive er uit:

  • De Deep Dive duurt 14 dagen.
  • We beginnen met een Deep Dive sessie van 3 uur. Ik laat jou, onder mijn begeleiding, opnieuw kennismaken met jezelf en ervaren hoe fijn het is om de stilte op te zoeken.
    Ook wil ik je laten ervaren:
    * Waar de ruimte in jezelf zit
    * Waar jij je kracht & rust kunt vinden en voelen
    * Waar je naartoe kunt gaan als het om je heen stormt
    * Waar in jezelf jouw antwoorden zitten
    Dit gebeurt in een meditatieve setting, dat is met je ogen dicht en luisteren naar mijn stem die jou begeleid.          
  • Daarna kun jij mij 14 dagen lang vragen stellen over hoe je verbinding kunt maken met jezelf in verschillende situaties die jij in het dagelijks leven meemaakt of waar je tegen aanloopt in het dagelijks leven. Jij kunt jouw vragen met mij delen via e-mail of whats-app. Waar jij doordeweeks binnen 24 uur een reactie op krijgt.
  • 1 coaching gesprek van 45 minuten ter afsluiting na 14 dagen.

Na de Deep Dive – verbinding maken met jezelf:

  • Ga je ervaren hoe je verbinding, oftewel contact, met jezelf kunt maken. Waardoor jij vaker uit je hoofd naar je hart kunt gaan om jezelf beter te kunnen horen en voelen.

  • Ga jij ondervinden waar de ruimte in jezelf zit. In deze ruimte zit o.a. je innerlijke rust en kun je naar die plek toe gaan als het om je heen stormt.

  • Neem jij makkelijker tijd voor jezelf om de rust en stilte op te zoeken om de antwoorden in jezelf te horen om zo meer innerlijke rust, kracht en vertrouwen in jezelf op den duur te voelen. Daardoor kun je meer genieten van al het moois in je leven en heb je meer vertrouwen in wat er op jouw pad komt.

  • Weet jij welke 2 vragen jij jezelf kunt stellen die keer op keer er voor zorgen dat jij de beste keuzes blijft maken voor jezelf waardoor je meer energie overhoudt en tegelijkertijd meer plezier ervaart in dat wat je doet.

  • Kun jij je energielevel verhogen, omdat je meer in verbinding staat met jezelf en jouw behoeftes en dat stimuleert om vaker met vertrouwen voor jezelf te kiezen.

Reviews

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze Deep Dive – verbinding maken met jezelf geschikt?
Het is geschikt voor mensen die klaar zijn met het lawaai en de chaos van hun eigen gedachtes en toe zijn aan innerlijke en mentale rust. Die beter contact met hun gevoel willen maken en daarbij open staan voor de spirituele kant van hun leven. Die een sterk verlangen hebben om meer in hun kracht te staan en meer uit het leven te halen.

Voor wie is deze Deep Dive – verbinding maken met jezelf niet geschikt?
Mensen die zich niet comfortabel voelen om een connectie te maken met spirituele kant en gevoelige kant van hun leven. En ook niet als je verwacht dat na deze deep dive alles is opgelost. We maken een eerste stap om verbinding te maken met jezelf en met je behoeftes. Als je een quick fix verwacht dan is dit niet het juiste aanbod voor jou.

Hoeveel tijd kost dit programma?
Naast de tijd die de Deep Dive sessie van 3 uur en 1 coaching gesprek van 45 minuten in beslag nemen, bepaal jij zelf hoeveel tijd jij wilt besteden aan de groei en ontwikkeling van en de verbinding met jezelf door de vragen die jij mij wilt stellen tijdens de 14 dagen. Het zal niet meer tijd kosten dan de tijd die je nu spendeert aan de negatieve gedachtes van twijfel, onzekerheid en angst.

Wat is de investering voor dit programma?
De investering van deze Deep Dive van 14 dagen is 295 euro inclusief 21 % BTW.

Wil je graag verbinding maken met jezelf om de rust en kracht in jezelf te voelen?